Veelgestelde vragen

De gehele bestelling wordt geleverd in een speciale gekoelde box van PostNL. Levering vindt op iedere werkdag plaats tussen 18:00 uur en 21:30 uur
Clean Meals zijn sous-vide (vacuüm) bereidt. Hierdoor zijn ze lekker lang houdbaar zonder dat we daarvoor conserveringsmiddelen hebben moeten gebruiken.
Vanaf het moment van bezorging, zijn de Clean Meals nog minimaal 14 dagen houdbaar in de koelkast.
Clean Meals kun je op twee manieren verwarmen. Namelijk Au bain-marie (in kokend water) of in de magnetron. Op de site is hierover een fijne video te vinden, die je exact laat zien hoe en wat.

Au bain-marie:
Haal de vacuüm zakjes uit de kartonnen verpakking
Leg de zakjes een paar minuten in kokend(heet) water
Knip de zakjes open
Laat het vocht eruit lopen
Leg het eten op je bord
Eet smakelijk!

Magnetron:
Haal de vacuümzakjes uit de kartonnen verpakking
Knip de vacuümzakjes open
Laat het vocht eruit lopen
Leg het eten zonder de zakjes op een bord
Verwarm in magnetron (2 min op 600W)
Eetsmakelijk!

Clean Meals zijn niet biologisch.
Wel vinden wij het welzijn van dieren en het milieu erg belangrijk en zorgen er dan ook voor dat de producten die wij gebruiken op een verantwoorde manier worden geproduceerd.
De leefomstandigheden van de dieren spelen hebben wij hoog in het vaandel staan. Wij gebruiken voor onze Clean Meals dan ook uitsluitend eerlijk scharrelvlees. Daarnaast zit er geen antibiotica in het voer dat onze dieren eten. Onze kip heeft het keurmerk van de stichting Beter Leven. Daarnaast kopen wij ons vlees in Nederland. Vermindering van de weg die ons voedsel aflegt, voordat het wordt geconsumeerd, draagt bij aan minder CO2 uitstoot. Daarnaast gebruiken wij slechts duurzaam gevangen vis en geen gekweekte vissoorten vol antibiotica.
Clean Meals zijn sous-vide (vacuüm) bereid. De componenten worden eerst los van elkaar rauw gevacumeerd., waarna deze op lage constante temperatuur worden gegaard. Op deze manier blijven alle belangrijke voedings- en smaakstoffen bewaard. Hierdoor hoeven wij weinig aan onze maaltijden toe te voegen en zijn de maaltijden tóch smaakvol.
De levering wordt één keer aangeboden aan de deur en voor deze levering geldt dat er iemand thuis moet zijn. PostNL levert alleen aan de deur, geen burenlevering of afhaalpunt.
Zorg dus dat je thuis bent 😉
We bezorgen iedere werkdag tussen 18:00 uur en 21.30 uur op elke door jou aangegeven locatie in Nederland (met uitzondering van de wadden eilanden).
Je ontvangt van tevoren een mail met de exacte bezorgtijd in een tijdvenster van 2 uur.
De prijzen van onze Clean Meals zijn als volgt:
Clean Meals PRO en LITE maaltijden: € 9,95
Clean Meals soepen: € 5,95
Clean Meals eitjes: €5,95 – € 6,95
Clean Meals worden wekelijks vers bereid. Wij gebruiken voor ons Clean Meals ook alleen verse ingrediënten. Daarnaast blijven alle voedings- en smaakstoffen bewaard en vers omdat de maaltijden sous-vide bereid zijn.
De maaltijden van PRO bevatten een hoogwaardige koolhydraatbron zoals zoete aardappel, quinoa of zilvervliesrijst en is hierdoor hoger in koolhydraten dan de LITE. De LITE bevat geen hoogwaardige koolhydraatbron en is hierdoor lager in koolhydraten. Verder zijn de maaltijden identiek.
De Challenge staat voor 3 weken supergezond & clean eten volgens een vastgesteld en bewezen voedingsplan. Je zult afvallen en vet verliezen zonder dat je een crashdieet hoeft te volgen! Je hebt geen honger en eet supergezond. Je hebt dus ook voldoende energie om alles te blijven doen zoals je gewend bent.

Een ander groot voordeel van deze Challenge is ook dat je ‘leert’ wat goede voeding met je doet. Je bent daardoor in staat om dit goede eetpatroon lang vol te houden. Ook ná de Challenge. Kortom; je voelt je beter & ziet er beter uit.

Je kunt starten wanneer jij wilt, schrijf je in en wij nemen contact met je op om alle details en een startdatum te bespreken. Download het pdf voor de uitgebreide uitleg.

Wij stellen voor dat je tenminste 1 maaltijd per dag van Clean Meals blijft nuttigen, dus óf je lunch óf je diner. Op gewicht blijven heeft alles te maken met de juiste balans vinden in calorie inname  door voeding en verbruik daarvan. Afhankelijk van de balans daarin, val je af, kom je aan of blijf je op hetzelfde gewicht. Op ons blog vind je hierover meer informatie.